Jeg fandt for nogle år siden Jesper der er manden bag Berthelsen Smedje, jeg var på jagt efter en der kunne ramme præcis den stil jeg ledte efter til et par custom knive, og det kunne Jesper til fulde.

Alle knivene er håndlavede, både bladet, skæfter og skederne, hvad enten det er læder eller træ. det vil sige at der ikke er to knive der er ens og du får en helt unik kniv.
Skulle du have ønske om et specielt design, det være sig, en speciel ståltype, en personlig skede, en speciel farve på skæfte, ja så kan disse fantastisk dygtige mennesker fremstille det til dig.
send mig en besked så skal jeg nok sørge for du får lige hvad du ønsker dig.

 • Vts 2020 model med mørkt aske skæfte og læder skede

  1.499,95 DKK inkl. moms

  Dette er 2020 modellen af den ultimative kniv til både køkkenet og udelivet, som noget nyt er bladet trukket lidt tilbage i forhold til grebet, det synes jeg giver en bedre fornemmelse for kniven når man arbejder med den, de er naturligvis håndsmedet og med håndsyet  læderskede.

  Kniven er smedet af Sandvik 14c28n stål, som bruges i professionelle køkkenknive. Æggen er slebet i 15° for skarphed og evnen i stand til at holde sig skarp .

  Efter brug vaskes kniven af og tørres over med et tyndt lag madolie.

  Da alt er håndlavet er der naturligvis forskel på de forskellige knive.

  Læs mere