Med 7 forskellige modeller at vælge imellem er der en Big Green Egg til enhver livsstil og lejlighed. I haven, på terrassen eller et andet sted: Med en EGG nyder du af de lækreste smage hele året igennem! Dejligt grillet, meget mørt kød, røget fisk eller fisk i saltskorpe, en vintergryderet, sprøde pizzaer, delikate desserter og grillede grøntsager: Med en Big Green Egg er mulighederne ubegrænsede.

 • 2XL Big Green Egg

  33.450,00 kr. inkl. moms

  Stor, større, størst. Big Green Egg 2XL er det største medlem af Big Green Egg-familien og den største kamado, der kan fås på markedet. Alt på denne model er imponerende: Vægten (170 kg), størrelsen, højden og tilberedningsarealet, ja 2XL er på alle måder et rigtigt blikfang. Men det går ikke ud over dens præstationer. Ved hjælp af en EGG Nest og Nest Handler kan 2XL stadig nemt flyttes. Og takket være en snild drejemekanisme er det også ganske let at åbne EGG.

  2XL byder på så mange muligheder som med de andre Big Green Egg-modeller. 2XL kan anvendes til en bred vifte af madlavningsteknikker som grillning, bagning, kogning, stuvning, røgning og langtidsstegning. Har du en restaurant, et cateringfirma eller bare en stor vennekreds? Så er Big Green Egg 2XL det bedste valg for dig. Virkelig stort, hvad angår format og kulinariske muligheder, men uden stjernenykker.

  Tilføj til kurv
 • Large Big Green Egg

  14.999,00 kr. inkl. moms

  Big Green Egg Large er den mest populære model i Big Green Egg-familien. På Large-modellens grillflade laver du nemt både alle dine og din familie og dine venners yndlingsretter. På én gang om det skal være, for på Large har du plads nok til at lave mad til 8 personer. Med så meget plads kan du nemt tilberede komplette treretters menuer på Large.

  Byg Large ind i et bord (fx BGE’s af akacietræ) eller et udekøkken, eller anbring Large i en EGG Nest og Nest Handler for at kunne flytte den nemt og sikkert.

  Vil du have det maksimale ud af dit EGG? Så er Large også din perfekte match, for det er den model som der fås flest tilbehør til. Og dermed er mulighederne for denne all-rounder egentlig, som navnet allerede siger, Large. Du vil sikkert finde på en anledning til et spontant Big Green Egg-party!

  Tilføj til kurv
 • Medium Big Green Egg

  11.250,00 kr. inkl. moms

  Big Green Egg Medium er kompakt nok til at passe ind i en lille byhave, patio eller på en altan, men stor nok til at grille, ryge, stege eller bage til 6 til 8 personer. Med Medium i haven kan du meget nemt invitere familie eller venner til at nyde maden sammen. Netop derfor er dette EGG én af vores mest populære modeller.

  På Medium passer cirka 4 til 6 kg kød, som kan langtidssteges, grilles eller bages. Prøv f.eks. den populære opskrift kylling på øldåse, det kan godt lade sig gøre på Medium! Eller tilbered uovertrufne retter med frisk fisk, skaldyr eller grøntsager. Og med convEGGtor og Flat Baking Stone, der passer til, laver du i en håndevending din Big Green Egg Medium om til en pizza-ovn, hvor du selv kan lave de lækreste pizzaer. For selv om den er Medium, så er den alt andet end middelmådig!

  Tilføj til kurv
 • Mini Big Green Egg

  5.750,00 kr. inkl. moms

  Big Green Egg Mini er det mindste og letteste medlem af Big Green Egg-familien. Den er ideel at tage med på camping, i båden eller på picnic. Eller du kan bare bruge den derhjemme, på spisebordet, med en EGG Carrier. Og for at være helt ærlig: Hvis du har denne model EGG, tager du sandsynligvis aldrig mere nogen steder hen uden at tage den med. På grund af vægten er det ganske let at flytte Minien. Og du kan gøre det endnu nemmere for dig selv ved også at anskaffe en EGG Carrier til Minien.

  Laver du som oftest mad til 2 til 4 personer? Så er denne rejselystne letvægter den ideelle Big Green Egg-model for dig. Eller brug den bare udover en større model, netop fordi den er så nem at tage med! Big Green Egg Mini anvendes også hyppigt i professionelle køkkener til mindre á la carte retter.

  Tilføj til kurv
 • MiniMax Big Green Egg

  9.250,00 kr. inkl. moms

  Dets format er måske ikke imponerende, men det er Big Green Egg MiniMax’s præstationer derimod i høj grad. MiniMax er Big Green Egg-familiens nyeste medlem og det meste kompakte model, vi har. Det er kun 7 centimeter højere end Big Green Egg Mini, men har en langt større grillflade, sammenlignet med Big Green Egg Small. Og det giver plads nok til at lave mad til 4 til 6 personer. Direkte på bordet, hvis man ønsker det, fordi med en højde på 50 centimeter er MiniMax den ideelle bordmodel i EGG-familien.

  På dette keramiske grillvidunder tilbereder du storslåede retter. Og skal du ud? Med en vægt på 35 kilo behøver du ikke at være professionel vægtløfter for at tage MiniMax med. Med EGG Carrier, der følger med som standard, er dette ikke et problem! Big Green Egg MiniMax anvendes også regelmæssig på restauranter.

  Tilføj til kurv
 • Small Big Green Egg

  8.599,00 kr. inkl. moms

  Er outdoor cooking et privilegium for folk med en have? Nej, absolut ikke! Big Green Egg Small er det foretrukne medlem af husstanden hos bymennesker med en altan eller lille patio. Small er kompakt, og dog kan du nemt lave himmelske retter til 4 til 6 personer. Da Small’ens grill sidder lavere end den på MiniMax, er Small bedre egnet til større portioner, selv om de har lige stor kogeoverflade.

  Big Green Egg Small kan sættes i en EGG Nest (understel med hjul) og således flytte den nemt og sikkert, men den kan også indbygges i et møbel eller arbejdsbord. Og også til denne EEG er der meget tilbehør at vælge imellem: Fra en convEGGtor for at lave mad med indirekte varme til en støbejernsrist til ægte grillstegning. Big Green Egg Small er måske lille, men den leverer virkelig store præstationer!

  Tilføj til kurv
 • XLarge Big Green Egg

  21.750,00 kr. inkl. moms

  Har du en stor familie og/eller vennekreds? Eller laver du mad professionelt, for eksempel som leverandør til store grupper? Så er Big Green Egg XLarge din partner in crime.

  Denne multitasker har en rist, som er godt en tredjedel større end Larges rist. Dette giver dig mulighed for at lade store selskaber sammen nyde smagfuldt tilberedte ingredienser og retter. Med et tilberedsningsareal på 61 centimeter er store stykker kød eller fisk eller flere pizzaer ikke længere blot fantasi, men virkelighed.

  Og er 61 centimeter stadig ikke helt nok? Så kan du udvide tilberedningsarealet med de specielle 2 Level Cooking Grids, der fås til XLarge, og lave mad på højt niveau. Og hvis du udvider den med sidehylder (EGG Mates) til XLarge? Så får du også ekstra meget arbejdsplads lige ved siden af din EGG, fx til værktøjer og/eller fødevarer. Men du kan selvfølgelig også bygge Big Green Egg XLarge i et arbejdsbord (af akacietræ) eller et udekøkken!

  Tilføj til kurv