• Frosen Joy

  95,00 DKK inkl. moms

  Frozen joy:

  En lækker Limited Edition vinter rub.

  The Frozen Joy har grund smage af kanel, rødvin og appelsin. Lækker i grydertter, alle julens retter eller som krydderi til din æbletærte.

  Prøv det også på et stykke svinekød, dine ribs eller på kalkunen. Lækker varm smag, der gør vinteren endnu mere behagelig.

   

  Begrænset udgave = midlertidigt tilgængelig

  Tilføj til kurv
 • Pink Revenge

  59,96 DKK inkl. moms

  Pink Revenge BBQ sauce. Cremet og sød med et strejf af Pink Devil rub’en

  En sauce til pitmasteren.

  Kraftfuld, sød og fuld af cremet smag.

  Kysset fra Pink Devil har fortryllet den til en meget vanedannende, unik BBQ-sauce. Nu er du advaret, jeg syntes den er fantastisk til burgere.

  Den originale BBQ sauce i ægte Pitmaster stil.

  Perfekt til: Gris, ko, kylling, lam, fisk, grøntsager og frugt.

  Læs mere
 • Sunny Stuff

  74,95 DKK inkl. moms

  Her har vi at gøre med en rub der er inspireret af smage fra Sydamerika. Den solrige farve symboliser livlighed og lidenskab i denne rub. Ultimativ fornøjelse med et lunt spark fra Madame Jeanette

  Grund smage:

  Gurkemeje, røget karry og kaffe

  Understøtte af: Krydderier (coriander, gurkemeje, peber, røget karry),
  rørsukker, kaffepulver, aroma, røgaroma, Madame Jeanette, krydderekstrakt, sumac

  • Gluten og MSG fri, ingen allergener
  • Perfekt til: Svinekød, kylling, lam og grøntsager

  Beholder type:

  Luksus bøtte med både strø og hældeåbning

  Indhold: 200g

  Opbevares på et tørt, køligt og mørkt sted

  Tilføj til kurv
 • The Boost

  49,95 DKK inkl. moms

  Den bløde, raffinerede smag af Fleur de Sel-salt kombineret med en kraftig, oak aged Caribisk rom giver det ultimative boost til dine retter. Det er uimodståeligt!

  Fleur de Sel høstes kun på varme og blæsende dage. Det skrabes af vandoverfladen hvor det ligger som et tyndt lag, med en træ skovl, af paludieren.

  No Rubbish Fleur de Sel produceres traditionelt i små mængder på Indiens kyst. I øjeblikket er produktionen kun omkring 150 kilo om dagen (og også kun i sommermånederne). Dette gør det også til den sjældneste og mest værdifulde Fleur de Sel på denne jord.

  Pyramidesaltflagerne fra NoRubbish er 100% naturlige . Kun under meget specielle omstændigheder har Fleur de Sel denne pyramideform og høstes derfor omhyggeligt i hånden, så saltets smukke pyramidestruktur forbliver intakt

  Brug den på et stykke grillet kød, kylling eller fisk. Det giver også et dejligt sprødt og salt strejf af grøntsager, i salater eller på en chokoladedessert.

  Luksuspose med lynlåslukning

  Indhold: 150gr

  Tilføj til kurv
 • 207 Degrease Olivenolie

  59,95 DKK inkl. moms

  No Rubbish 207 Degrease BBQ-olivenolie

  Du ved hvordan vin, en lækker salat virkelig kan spille sammen med et lækkert stykke kød, hvis du bruger en god olivenolie kan du på samme måde får dit måltid til det næste niveau, det er super lækkert og vigtigt at bruge en olie af god kvalitet.

  207 Degrease BBQ-olivenolie er ikke en standard sag, men en fremragende, fast, fast, maskulin olivenolie. Frugtagtig med den rette bitterhed på tungen og perfekt skarphed bag i halsen. Du kan faktisk drikke det sådan. Fra et glas. Nøgen! ja altså om du er nøgen er op til dig selv, det kommer an på hvor meget du kan lide olivenolie, faktum er at det er en dejlig olie.

  Røgpunktet er forskelligt afhængigt af kvaliteten og typen af olie. Jo lavere surhedsgrad, jo højere røgpunkt. Jo bedre kvaliteten på olien er, desto højere vil røgpunktet være. Vores No Rubbish 207-fedt ekstra jomfru olivenolie kan nå et røgpunkt på ikke mindre end 207 ° C, hvilket gør den ideel til brug på – og sammen med BBQ.

  Tilføj til kurv
 • Fast & Flavored

  74,95 DKK inkl. moms

  Denne brede hurtig & aromatiseret rub til alle formål er lækker på næsten alle Måltider. Han kan godt lide at tilpasse sig, men er også lidt stædig. Smuk i sin enkelhed. Vær opmærksom på ham, så vil han belønne dig. Denne er med salt (fås også uden salt)

  Grundsmag:

  BBQ, kort og godt.

  opbyggende smag:

  Rørsukker, krydderier (paprika, hvidløg, chilikrydder), havsalt, krydderier

  Tilføj til kurv
 • Fast & Flavored (no Salt)

  74,95 DKK inkl. moms

  Denne vidt favnende Fast & Flavoured NS er lækker på næsten enhver ret. Han kan godt lide at tilpasse sig, men er også lidt stædig. Smuk i sin enkelhed. lær at bruge ham, så vil han belønne dig. Dette er uden salt (fås også med salt)

  Grundsmag:

  Sød og Mild

  opbyggende smage:

  Rørsukker, krydderier (paprika, krydderier), tørret glukose, krydderier

  Tilføj til kurv
 • Flavour Attraction

  59,95 DKK inkl. moms

  Flavor Attraction BBQ sauce, sød med et strejf af varme

  Denne BBQ sauce er konkurrence klar, en ægte smagsoplevelse med noter af ingefær og appelsin. En ideel kombination mellem sød og krydret og alle smage er i balance. Formuleret med kun de bedste ingredienser. Hver batch er lavet med omhu og lidenskab, og du kan smage det på den!

  Tilføj til kurv
 • Hardcore Jaws

  74,95 DKK inkl. moms

  Du kan smage den ultimative friskhed af citrus i denne kraftfulde  rub. Hardcore Jaws giver det ekstra løft til de fleste BBQ-retter. Vidunderlig på fisk og skaldyr, men også super lækker på et stykke kød. Ren fornøjelse!

  Grundsmag:

  Peber og citrus

  opbyggende smag:

  Salt, krydderier (peber, citron, sennep), urter

  Tilføj til kurv
 • Innocent Blood

  59,95 DKK inkl. moms

  Innocent Blood BBQ-sauce, let røget med et strejf af magi

  Denne backyardhero-BBQ-sauce er fuld af smag, en lækker sød, lidt røget sauce fremstillet kun med de bedste ingredienser. Hver batch er lavet med lidenskab og ikke så uskyldig, som det ser ud til.

  Blodtørstig velsmagende!

  Tilføj til kurv
 • Naked Gun Powder

  74,95 DKK inkl. moms

  De røgede, jordagtige smage i denne specielle rub overrasker dig både i smag og i udsende…. tænk ikke hvid, ikke tænk sort men farven på dit hjerte. Hård, maskulin og lidt speciel, men anbefales bestemt. en af mine personlige favoritter.

  Grund smag:

  Røget peber

  Opbyggende Smage:

  Krydderier (hvidløg, peber, krydderier), havsalt, sukker, røgsmag, kulstof

  Tilføj til kurv
 • Pink Devil

  84,95 DKK inkl. moms

  En smuk, farverig rub med et feminint twist. Pink Devil er dog ikke let at tæmme. Hun er meget velegnet til langtids tilberedning, så udfordre hende, der er ingen vej tilbage!

  Grundsmag:

  Røget Hvidløg

  Tilføj til kurv