• Frosen Joy

  DKK 95,00 inkl. moms

  Frozen joy:

  En lækker Limited Edition vinter rub.

  The Frozen Joy har grund smage af kanel, rødvin og appelsin. Lækker i grydertter, alle julens retter eller som krydderi til din æbletærte.

  Prøv det også på et stykke svinekød, dine ribs eller på kalkunen. Lækker varm smag, der gør vinteren endnu mere behagelig.

   

  Begrænset udgave = midlertidigt tilgængelig

  Tilføj til kurv
 • Pink Revenge

  DKK 59,96 inkl. moms

  Pink Revenge BBQ sauce. Cremet og sød med et strejf af Pink Devil rub’en

  En sauce til pitmasteren.

  Kraftfuld, sød og fuld af cremet smag.

  Kysset fra Pink Devil har fortryllet den til en meget vanedannende, unik BBQ-sauce. Nu er du advaret, jeg syntes den er fantastisk til burgere.

  Den originale BBQ sauce i ægte Pitmaster stil.

  Perfekt til: Gris, ko, kylling, lam, fisk, grøntsager og frugt.

  Tilføj til kurv
 • 207 Degrease Olivenolie

  DKK 59,95 inkl. moms

  No Rubbish 207 Degrease BBQ-olivenolie

  Du ved hvordan vin, en lækker salat virkelig kan spille sammen med et lækkert stykke kød, hvis du bruger en god olivenolie kan du på samme måde får dit måltid til det næste niveau, det er super lækkert og vigtigt at bruge en olie af god kvalitet.

  207 Degrease BBQ-olivenolie er ikke en standard sag, men en fremragende, fast, fast, maskulin olivenolie. Frugtagtig med den rette bitterhed på tungen og perfekt skarphed bag i halsen. Du kan faktisk drikke det sådan. Fra et glas. Nøgen! ja altså om du er nøgen er op til dig selv, det kommer an på hvor meget du kan lide olivenolie, faktum er at det er en dejlig olie.

  Røgpunktet er forskelligt afhængigt af kvaliteten og typen af olie. Jo lavere surhedsgrad, jo højere røgpunkt. Jo bedre kvaliteten på olien er, desto højere vil røgpunktet være. Vores No Rubbish 207-fedt ekstra jomfru olivenolie kan nå et røgpunkt på ikke mindre end 207 ° C, hvilket gør den ideel til brug på – og sammen med BBQ.

  Tilføj til kurv
 • Fast & Flavored

  DKK 74,95 inkl. moms

  Denne brede hurtig & aromatiseret rub til alle formål er lækker på næsten alle Måltider. Han kan godt lide at tilpasse sig, men er også lidt stædig. Smuk i sin enkelhed. Vær opmærksom på ham, så vil han belønne dig. Denne er med salt (fås også uden salt)

  Grundsmag:

  BBQ, kort og godt.

  opbyggende smag:

  Rørsukker, krydderier (paprika, hvidløg, chilikrydder), havsalt, krydderier

  Tilføj til kurv
 • Fast & Flavored (no Salt)

  DKK 74,95 inkl. moms

  Denne vidt favnende Fast & Flavoured NS er lækker på næsten enhver ret. Han kan godt lide at tilpasse sig, men er også lidt stædig. Smuk i sin enkelhed. lær at bruge ham, så vil han belønne dig. Dette er uden salt (fås også med salt)

  Grundsmag:

  Sød og Mild

  opbyggende smage:

  Rørsukker, krydderier (paprika, krydderier), tørret glukose, krydderier

  Tilføj til kurv
 • Flavour Attraction

  DKK 59,95 inkl. moms

  Flavor Attraction BBQ sauce, sød med et strejf af varme

  Denne BBQ sauce er konkurrence klar, en ægte smagsoplevelse med noter af ingefær og appelsin. En ideel kombination mellem sød og krydret og alle smage er i balance. Formuleret med kun de bedste ingredienser. Hver batch er lavet med omhu og lidenskab, og du kan smage det på den!

  Tilføj til kurv
 • Hardcore Jaws

  DKK 74,95 inkl. moms

  Du kan smage den ultimative friskhed af citrus i denne kraftfulde  rub. Hardcore Jaws giver det ekstra løft til de fleste BBQ-retter. Vidunderlig på fisk og skaldyr, men også super lækker på et stykke kød. Ren fornøjelse!

  Grundsmag:

  Peber og citrus

  opbyggende smag:

  Salt, krydderier (peber, citron, sennep), urter

  Tilføj til kurv
 • Innocent Blood

  DKK 59,95 inkl. moms

  Innocent Blood BBQ-sauce, let røget med et strejf af magi

  Denne backyardhero-BBQ-sauce er fuld af smag, en lækker sød, lidt røget sauce fremstillet kun med de bedste ingredienser. Hver batch er lavet med lidenskab og ikke så uskyldig, som det ser ud til.

  Blodtørstig velsmagende!

  Tilføj til kurv
 • Naked Gun Powder

  DKK 74,95 inkl. moms

  De røgede, jordagtige smage i denne specielle rub overrasker dig både i smag og i udsende…. tænk ikke hvid, ikke tænk sort men farven på dit hjerte. Hård, maskulin og lidt speciel, men anbefales bestemt. en af mine personlige favoritter.

  Grund smag:

  Røget peber

  Opbyggende Smage:

  Krydderier (hvidløg, peber, krydderier), havsalt, sukker, røgsmag, kulstof

  Tilføj til kurv
 • Pink Devil

  DKK 84,95 inkl. moms

  En smuk, farverig rub med et feminint twist. Pink Devil er dog ikke let at tæmme. Hun er meget velegnet til langtids tilberedning, så udfordre hende, der er ingen vej tilbage!

  Grundsmag:

  Røget Hvidløg

  Tilføj til kurv
 • Spanish Delight

  DKK 74,95 inkl. moms

  Du vil nærmest smage den spanske sol og den ultimative gæstfrihed i Spanish Delight Rub’en,den får dit hjerte til at slå hurtigere og fører dig tilbage til de smalle gader i Pamplona. En virkelig lækker All Purpose rub, og med spansk ånd og lidenskab!

  Grund smag

  Safran & chili

  Opbyggende smage

  Krydderier (hvidløg, safran, krydderier), rørsukker, havsalt, chili

  Tilføj til kurv
 • The Hulk

  DKK 84,95 inkl. moms

  En meget kraftig rub, inspireret af den japanske samurai, de modige krigere. En ideel balance mellem mod og renhed. Denne rub er skiller sig ud fra de andre rubs i brug, og giver en lækker friskhed, men pas på! den er hot..

  Grundsmag

  Wasabi & Ingefær

  Opbyggende smage

  Rørsukker, krydderier, (wasabi, ingefær, koriander) peber, persille, havsalt, krydderier

  Tilføj til kurv