Rune-Jakobsen Design er et mikrobrand, der designer og fremstiller eksklusive, håndlavede nicheprodukter i høj kvalitet til køkken og bolig.

Bag virksomheden står Torben Rune-Jakobsen, der selv står for både design og fremstilling af alle produkterne langt ude på landet i det smukke Østhimmerland, hvor der er skabt ideelle rammer omkring værkstedet med mulighed for fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet, omhu og kælen for detaljerne.

Hos Rune-Jakobsen design hyldes princippet om, at hvert enkelt produkt ikke bare skal være en masseproduceret ting.

Alle Rune-Jakobsen’s produkter er lavet med stor respekt og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de træsorter, der udgør omdrejningspunktet for virksomheden – en kærlighed, der kan ses og føles når du står med slutproduktet og fornemmer, at du har et anvendeligt og smukt designet stykke godt håndværk i hænderne.

Alle produkter står som restorder da det ikke er en lager vare og der må påregnes en kort leverings tid, som ekstra service kam man få fremstillet vare efter specielle ønsker, mod en merpris naturlivis, jeg står gerne for kontakten med Rune-Jacobsen