Black Ranch Quebracho 15 kg

250,00 kr. inkl. moms

!!!!!OBS!!!!! ingen forsendelse af kul, det er kun som afhentning.

Jo hårde træ, kul er lavet af jo bedre trækul får man. Quebracho kan oversættes til økseknuseren, allerede der ved man at så har man nok gang i noget vildt, det er heller ikke uden grund at Black Ranch Quebracho er et af de mest foretrukne mærker til steak grills, og til low’n slow i fx kamado grills, Hvid Quebracho er er kendt som et af de hårdeste træsorter i verdenen.
Den hårde struktur og den grove sortering sikrer en lang brændtid og høj temperatur under forbrænding.

Trækul i høj kvalitet bestående af 100% presset Quebracho. Ekstra store stykker. Minimusmængde aske og maksimal forbrænding derfor meget holdbar. Dine retter får en raffineret røg smag, og med en belastning med kul kan du arbejde i 8 til 10 timer.

Available: Ikke på lager

Kulstofindhold:
Black Ranch professionel trækul (Quebracho), er en kulkvalitet i høj kvalitet med en høj brændværdi og produceres efter værdierne i den tyske DIN-standard på ca. 80% kulstofindhold. Produktdensitet Navnet Produkttætheden af ​​Quebracho-træsorten er 40%. Dette betyder, at quebracho-træet er en af ​​de sværeste træsorter i verden.Quebracho-trækul kan nå temperaturer på 750 grader celsius. Den tekniske specifikation af træet er 1,2 kg / dm³.

Fugtindhold:
Black Ranch Quebracho indeholder cirka 2% fugtighed, fordi produktet produceres og pakkes på en omhyggelig måde. Jo lavere fugtighedsporcent, jo bedre og mere jævnt vil produktet forbrænde. Ask Restmængden efter afbrænding af kul er aske. Jo mindre aske, jo højere er carbon indholdet i produktet. Dette betyder, at Black Ranch Quebracho er et rent og rent kulprodukt på grund af det lave askeindhold på omkring 4%.

Produktion:
Black Ranch trækul er lavet af affaldstræ fra træindustrien i Argentina eller produceres på de plantager, der er skabt til det, og er et 100% naturligt produkt. Produktionen foregår stadig på en traditionel måde i stenulkovne og er næsten udelukkende en manuel proces. De store stykker vælges og sigtes for at skabe en ideel blanding af trækul (40-280 mm).

Brug:
Black Ranch quebracho er yderst velegnet til forskellige grillmetoder, såsom direkte og indirekte tilberedning og som giver produktet en ægte røgsmag. Jeg anbefaler, at produktet gløder ordentligt ved opstart, indtil den dannede røg er forsvundet for at forhindre ubehagelig lugt og smag.

Aroma:
Quebracho giver en meget specifik og stærk smag til det produkt, der tilberedes, og især med kødprodukter kan dette give den ekstra smagoplevelse. Der er selvfølgelig forskel på smag, og ikke alle vil være i stand til at sætte pris på denne smag, og det er derfor, vi tilbyder andre træsorter ud over quebracho for at imødekomme alles ønsker.

Yderligere information

Vægt 15 kg
Størrelse 60 × 40 × 30 cm
SKU: 10407 Category: Tags: , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

 • Boretti Terzo kul grill

  1.699,00 kr. inkl. moms

  Terzo er en af de nyeste tilføjelser til Collezione Fuori.
  Med denne lille kul grill, kombinere Boretti det grundlæggende med upåklagelig
  kvalitet.
  Terzo er en allrounder i et kompakt miniatyrformat der er let og udstyret med håndtag, så den er let at flytte.
  Det holdbare stål låg leveres med et termometer, så du nemt kan
  hold øje med temperaturen, mens den let aftagelige bakke
  tilbyder en hurtigere måde at udskifte kul på. Giv dine måltider en ny,
  sensationel smag med denne trendy, industrielle grill.

  Læs mere
 • Boretti Fratello kul grill

  3.349,00 kr. inkl. moms

  Fratello er en populær kulmodel, fordi den leverer sådan fremragende resultater på så lidt plads.

  Som lillebror til Barilo, er Fratello mindre, men alligevel fyldt med et utal af fantastiske funktioner.
  Grillen har to grill riste, to trækulstativer og en stor rengøringsvenlig askebakke. Et praktisk termometer i låget hjælper dig med at holde øje med grilltemperaturen, mens det skarpe design og brand accenter giver det det unikke touch.
  Perfekt til grillning eller langsom tilberedning. Hvis du elsker den klassiske charme en traditionel kulgrill, men med et moderne tvist, så er Fratello grill dit ideelle minikøkken.

  Læs mere
 • Boretti Tonello kul grill

  2.399,00 kr. inkl. moms

  Med sin unikke industrielle design er Tonello en af de nye lette løsninger i Collezione Fuori og en rigtig stunner.

  Den lille størrelse gør det nemt at tage til stranden eller på ferie, mens dets trendy design tilbyder en iøjnefaldende måde at grille på.
  Denne kompakte grill har håndtag til lettere placering og en støbejernsgrill rist der sikrer en konstant luftstrøm, så kul eller briketter altid brænder lystigt.

  Tonello tilbyder mange måder at lave mad og grille på og dens praktiske form og låg betyder, at den også er perfekt til at ryge.
  Nu kan du grille dine yndlingsretter, når og hvor hvor du vil.

  Læs mere
 • Boretti Barilo

  4.149,00 kr. inkl. moms

  Desværre er denne grill i rest ordre indtil sidst i august.

  Med sin enorme grill flade på 84×41 cm er denne solide mester grill, ideel til de store fester.

  Barilo er til ægte kul grill entusiaster. Denne back-to-basics-stil med grill er ekstremt populær og gør kulgrillen perfekt til indirekte grille.
  Barilo har tre let flytbare kulbakker, der giver du nøjagtigt den rigtige temperatur for hver bakke, plus der følger to støbejerns grillriste og en støbejerns bageplade med.
  Stålvæggene og varmebestandige håndtag giver et elegant finish og det industrielle look.

  Grill forretter, hovedretter og desserter på Barilo til den ultimative kulinarisk oplevelse

  Læs mere