Med groft knuste og hele peberkorn er denne rub perfekt til en stor rib-eye steak. Smid den en hurtig tur på en rygende varm grill, for en saftig bøf, der prikker perfekt på tungen.
Til dig der gerne vil have lidt ekstra varme på grillen eller i bradepanden. Fra kød til fisk, fjerkræ og grøntsager, denne kryderblanding løfter krydderiniveauet et hak.
Giver dig den unikke smag af Mexico til alt dit kød, fjerkræ, skaldyr og grøntsager. Perfekt på tacos, drysset på majskolber, i frikadeller og som tør rub til kyllingevinger
Holy Smokes klassiske rub, perfekt til alle typer kød – fra oksekød til fjerkræ, fisk og grøntsager. Fra ribs til rejetacos, salsa verde, enchiladas og alt derimellem bringer den sjældne Hatch Valley Green Chile® en unik, subtil varme
Den hemmelige ingrediens, der bringer en vidunderlig vifte af smag, hvidløg, urter osv. til dit køkken.
Gnid den på kød, fjerkræ eller fisk.
Eller bland med olivenolie, eddike og et skvis citron for en perfekt afsluttende kold sauce.
Personligt elsker jeg den som tilbehør til flap meat eller en rosa culotte steg, men den spiller også til en krogmodnet skaft kotelet. Den er perfekt til tacos.