The Boost

DKK 49,95 inkl. moms

Den bløde, raffinerede smag af Fleur de Sel-salt kombineret med en kraftig, oak aged Caribisk rom giver det ultimative boost til dine retter. Det er uimodståeligt!

Fleur de Sel høstes kun på varme og blæsende dage. Det skrabes af vandoverfladen hvor det ligger som et tyndt lag, med en træ skovl, af paludieren.

No Rubbish Fleur de Sel produceres traditionelt i små mængder på Indiens kyst. I øjeblikket er produktionen kun omkring 150 kilo om dagen (og også kun i sommermånederne). Dette gør det også til den sjældneste og mest værdifulde Fleur de Sel på denne jord.

Pyramidesaltflagerne fra NoRubbish er 100% naturlige . Kun under meget specielle omstændigheder har Fleur de Sel denne pyramideform og høstes derfor omhyggeligt i hånden, så saltets smukke pyramidestruktur forbliver intakt

Brug den på et stykke grillet kød, kylling eller fisk. Det giver også et dejligt sprødt og salt strejf af grøntsager, i salater eller på en chokoladedessert.

Luksuspose med lynlåslukning

Indhold: 150gr

Available: 6 på lager

The Boost

Original Fleur de Sel salt med caribisk eg rom smag. En delikatesse på kød, kylling, fisk og chokolade.

 • 100% naturlig
 • Pyramideformede krystaller

Energi:  57KJ/13Kcal

Fedt: 0.0g heraf mættede fedtsyrer 0.0g

Kulhydrater: 3.2g heraf sukker 0.1g

Protein: 0 ,0g

Salt: 94.0g

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Størrelse 20 × 10 × 10 cm
SKU: 6013830579510 Categories: , Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...

 • Tomat pure balsamico nr. 94

  DKK 56,25 inkl. moms

  Tomat Pure Balsamico
  Salt & syrlig balsamico.
  God til salat, rodfrugter, pastasalat, tomatsalat eller i kødsauce.
  Bland denne balsamico med Olivenolie med Basilikum til en frisk olie & eddike dressing.
  Passer til alle former for salat og til hjemmelavet kartoffel salt (kogte kartofler, fetaost, rødløg)
  Kan reduceres ved svag varme til en glaze – lækker til ost og vildt.

  Læs mere
 • 207 Degrease Olivenolie

  DKK 59,95 inkl. moms

  No Rubbish 207 Degrease BBQ-olivenolie

  Du ved hvordan vin, en lækker salat virkelig kan spille sammen med et lækkert stykke kød, hvis du bruger en god olivenolie kan du på samme måde får dit måltid til det næste niveau, det er super lækkert og vigtigt at bruge en olie af god kvalitet.

  207 Degrease BBQ-olivenolie er ikke en standard sag, men en fremragende, fast, fast, maskulin olivenolie. Frugtagtig med den rette bitterhed på tungen og perfekt skarphed bag i halsen. Du kan faktisk drikke det sådan. Fra et glas. Nøgen! ja altså om du er nøgen er op til dig selv, det kommer an på hvor meget du kan lide olivenolie, faktum er at det er en dejlig olie.

  Røgpunktet er forskelligt afhængigt af kvaliteten og typen af olie. Jo lavere surhedsgrad, jo højere røgpunkt. Jo bedre kvaliteten på olien er, desto højere vil røgpunktet være. Vores No Rubbish 207-fedt ekstra jomfru olivenolie kan nå et røgpunkt på ikke mindre end 207 ° C, hvilket gør den ideel til brug på – og sammen med BBQ.

  Tilføj til kurv