Gyuto er det vi kender som en alm kokkekniv, dog er de typisk lidt mere slanke i designet og som regl betydelig lettere, men det er gode allround knive og de er uundværlige som værktøj i køkkenet
-
Beskyttet: Misono gyuto 210 mm
499,95 kr. inkl. momsI min bog en helt fantastisk kniv, perfekt størrelse, lækker balance og godt stål der bare bliver tosse skarpt .
-
-
Minamoto Sukehisa Gyuto 240 mm
800,00 kr. inkl. momsVægt: 176 gram Klinge: 240 mm Total: 360 mm
-
-
-
J.A Henckels Kokkekniv
299,95 kr. inkl. momsKlinge: 200mm Total længde:305mm Vægt(med Kasse) 170g
-
Minamoto Nobuhisa
399,95 kr. inkl. momsDejlig lille let sag med den fedeste patina, skæftet var meget medtaget og jeg måtte fjerne en del træ for at får det pænt igen, der for er der lagt…
-
Minamoto Kanemasa
699,95 kr. inkl. momsDenne kniv var virkelig i ensørgelig forfatning da jeg fik den og jeg måtte tynde meget på klingen for at kunne sætte en ny æg, der er stadig en del…
-
Hiroaki Gyuto 300 mm
999,95 kr. inkl. momsJeg er helt pjattet med den her kniv, den er stor, men da den kun vejer 300 gram er den nem at arbejde med i længere tid, jeg har gjort…
-
Kai ES 1000 Gyuto 210 mm
499,95 kr. inkl. momsSmedet i svensk sandvik rustfrit stål og med sort træ skæfte, muligvis ikke den mest imponerende kniv rent udseendemæssigt, men det er en bund solid kniv og jeg er sikker…
-
Takayuki Gyuto 360 mm
1.500,00 kr. inkl. momsVægt: 362 gram Klinge: 360 mm Total: 495 mm
-
Ichimonji Mitsuhide Gyuto 360 mm
1.750,00 kr. inkl. momsVægt: 327 gram Klinge: 360 mm Total: 490 mm