Gunny Juice

149,95 kr. inkl. moms

Partikelstørrelsesfordeling
Gunny Juice suspension er baseret på førsteklasses diamantpulver, der er strengt kontrolleret. Gunny Juice overgår kravene i nationale slibestandarder i alle nøglefaktorer i partikelstørrelsesfordelingen, såsom medianområde (D50-tolerance), hovedområde (D5 – D95) og største partikelområde (D99). Kinesisk diamantpulver og diamantforbindelser er lavet i overensstemmelse med JB, russisk og ukrainsk – med GOST, amerikansk – med ANSI.

Clear

Gunny Juice Polycrystalline Diamond Emulsion (Suspension) er en meget effektiv metode til at slibe og polere knivens æg.

Gunny Juice er skabt gennem en proprietær deioniseringsproces, der tilbyder agglomeratfri dispersion af diamantpartikler til submikronkorn. I forbindelse med en meget stram partikelstørrelsesfordeling tillader processen ridsefrie poleringsresultater.

Gunny Juice fås i mange kornstørrelser i 10 ml.

Diamantophænget kan bruges med enhver strop lavet af læder, balsa eller nanostof.

For at bruge skal du blot pumpe den ønskede mængde Gunny Juice på dit stropningsmedium, sprede jævnt, lad tørre, og brug derefter som normalt. Du vil ikke være i stand til at fjerne stoffet helt efter at have påført det på stroppen. Hvis du vil bruge din strop både med og uden compound, skal du derfor holde den ene side ren. Hvis du vil skifte mellem en blanding og en anden, så overvej at købe en ekstra strop.

Sammensatte rester samler sig i læderet under stropning. Hvis stropping-ydelsen bliver dårligere, skal du fjerne resterne med en knivryg eller specialværktøj og påføre den friske blanding.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Gunny Juice

0,1 um, 0,25 um, 0,5 um, 1 um, 3 um, 6 um, 9 um, 12 um