Gunny Glide

74,95 kr.115,00 kr. inkl. moms

Gunny Glide er et revolutionerende grafen/h-BN baseret smøremiddel designet til at virke på alle overflader.

Clear

Grafen og hexagonalt bornitrid er todimensionelle et-atom-tykke materialer.

Grafen, et enkelt lag af kulstofatomer, er 200 gange stærkere end stål og har mere smøreevne end noget enkelt kendt materiale. Grafen, når det suspenderes i et smøremiddel og påføres en overflade, vil bimde sig selv til denne overflade.

Det udfylder ikke kun eventuelle porer eller defekter i en overflade, men binder sig på en måde til at blive en del af overfladen. Dette gør det muligt for smøremidlet at blive bedre, jo flere to dele glider hen over hinanden. Grafen giver overlegen smøring og beskyttelse mod overfladeslid. Gunny Glide tilbyder også enestående beskyttelse mod korrosion.

Bornitrid er en termisk og kemisk resistent ildfast forbindelse af bor og nitrogen med den kemiske formel BN. Det findes i forskellige krystallinske former, der er isoelektroniske til et lignende struktureret kulstofgitter. Den sekskantede form svarende til grafit er den mest stabile og bløde blandt BN polymorfer, og bruges derfor som smøremiddel og tilsætningsstof til produkter. Brug af h-bornitrid tilføjer kemisk stabilitet til produktet, samtidig med at det forbedrer smøremiddelegenskaberne.

Hvad er forskellen på Gunny Glide og andre grafen smøremidler? Grafen tilsættes normalt bare til et smøremiddel, og det kræves omrystning for at suspendere det til brug. I Gunny Glide hjælper en patentanmeldt proces med at holde grafenen suspenderet og skaber et bedre miljø for jævn fordeling af grafenen.

Gunny Glide bliver ved med at blive bedre med brug. Fungerer fantastisk på kniv led, skydevåben, klingeoverflader til korrosionsbeskyttelse og meget mere. Det udmærker sig virkelig som et smøremiddel til alle formål.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Gunny Glide

Græskar 15 ml, Nellike 15 ml, Tobak 10 ml, Kaffe org. 10 ml, Bedste kaffe 10 ml