Yduns Æbler

Logo super small

DKK 145,00DKK 175,00 inkl. moms

Kraftige magneter så selv de største knive hænger sikkert.

Clear

Yduns æbler er mit take på en smart og praktisk magnet holder, designet gør at de kan bruges mange steder, i køkkenet, i entréen, ved grillen eller i kontoret.
Navnet er lånt fra den nordiske mytologi, hvor Ydun sørger for, at holde de andre guder unge og sunde ved at lade dem spise af hendes æbler.

De er designet så de kan bruges som knager pga. den skrå bagkant og pga. magneterne, kan de holde nøgleringe og andre magnetiske genstande, ja faktisk er det kun din fantasi der sætter grænser. De er lavet med 3 stærke neodymiummagneter så selv en stor 2 hånds kød økse kan holdes på plads.

I første omgang kommer de som olieret eg og mahogni, men jeg har allerede planer om at der kommer en variant i olieret røget eg. Men har du særlige ønsker til størrelse, træsort eller overfladebehandling, så sig til og så kan det arrangeres mod en merpris.

De er lavet af bæredygtigt overskuds træ og jeg har personligt stået for alle trin i produktionen af “æblerne”, da alt er lavet i hånden og naturlige materialer kan mål og udseende varierer

Yderligere information

Størrelse N/A
Træsort

Olieret Eg, Mahogni

Størrelse

59, 79