Gunny Slide

129,95 kr. inkl. moms

Gunny Slides blev lavet til bevægelige våben dele og knivspærringer i tankerne.

Den er en tykkere olie, med 3 tørsmørremiddler. Grafen, h-BN og molybdændisulfid arbejder synergistisk for at give en smøreevne, der ikke findes i noget produkt med denne viskositet.

Hvordan virker det? Olien i sig selv forbedrer de tørre smøremidlers egenskaber øjeblikkeligt.

Men det er egenskaberne for de tørre smøremidler, der virklelig får dette smørremidel til at udmærke sig.

Available: 1 på lager

Gunny Slides er et nyt smøremiddel fra Scott Gunn, skaberen af ​​den legendariske Gunny Glide.

Gunny Slides er designet til spærrebolde i foldeknive og pistolslæder. Gunny Slides er ikke baseret på to, men på tre atomtykke todimensionelle materialer: grafen, sekskantet bornitrid (h-BN) og molybdændisulfid (MoS2). Gunny Slide bruger en tyk oliebærer, der transporterer og holder 3 tørre smøremidler på plads. Grafen, h-BN og MoS2 arbejder synergistisk for at give en smøreevne, der ikke findes i noget produkt med denne viskositet. Grafen, et enkelt lag af kulstofatomer, er 200 gange stærkere end stål og har mere smøreevne end noget enkelt kendt materiale. Grafen, når det suspenderes i et smøremiddel og påføres en overflade, vil polere sig selv til denne overflade. Det udfylder ikke kun eventuelle porer eller defekter i en overflade, men polerer for på en måde at blive en del af overfladen. Dette gør det muligt for smøremidlet at blive bedre, jo flere to dele glider hen over hinanden. Grafen giver overlegen smøring og beskyttelse mod overfladeslid.

Brug af h-bornitrid tilføjer kemisk stabilitet til produktet, samtidig med at det forbedrer smøremidlets egenskaber. Molybdændisulfid (MoS2) er et andet 2D krystallinsk nanomateriale, der i vid udstrækning anvendes som et friktionsreducerende additiv til belægninger, fedt og voks. Molybdændisulfidpulver eller MoS2 er en uorganisk forbindelse, der bruges som belægningsopløsning til kritiske dele og udstyr. Fordi forbindelsen ikke er reaktiv over for de fleste ætsende midler, anvendes MoS2 i vid udstrækning til korrosionshåndtering. Molybdændisulfid påføres typisk som et fast eller tørt smøremiddel og giver god korrosionsbeskyttelse mod friktion, høje temperaturer og barske kemikalier.

Yderligere information

Vægt 0,20 kg
Størrelse 2 × 2 × 9 cm