Til dig der gerne vil have lidt ekstra varme på grillen eller i bradepanden. Fra kød til fisk, fjerkræ og grøntsager, denne kryderblanding løfter krydderiniveauet et hak.
Available: 15 på lager (kan bestilles som restordre)
Bring et jordagtigt twist med en smule sødme til din næste svine- eller fjerkræ-ret – et twist på den klassiske kombination af svinekoteletter og æblemos lige ved hånden
Gode bløde handsker der tillader dig at have føling med dit grillværktøj, de har en god længde og selv på min tykke underarm dækker den 15 cm fra håndroden og op af armen.
De er lavet i Aramid fibre, bommuld og silikone.
Ifølge leverandøren kan de holde disse tider i brug:
100 grader i 55-65 sekunder
250 grader i 20-25 sekunder
350 grader i 15-20 sekunder
500 grader i 10-15 sekunder
800 grader i 5-10 sekunder.
Men jeg har ikke testet det hele så pas nu på fingrene, jeg kan dog snilt tage en støbejerns pande af en 400 grader varm grill og sætte den på bordet uden at brænde nallerne, men det begynder at blive godt varmt.
Holy Smokes klassiske rub, perfekt til alle typer kød – fra oksekød til fjerkræ, fisk og grøntsager. Fra ribs til rejetacos, salsa verde, enchiladas og alt derimellem bringer den sjældne Hatch Valley Green Chile® en unik, subtil varme