Så en gang en amerikansk bbq tallerken, hvor en af de mange side dish var en cremet hvid majs ret. Tanken har luret i baghovedet siden, nu skulle det være.
Og jeg må indrømme at det blev langt bedre end jeg turde håbe, det er klasse til bbq.
Ingredienserne og fremgangsmåden er:
- 3 majskolber
- 2 spsk rørsukker
- 2,5 dl piskefløde
- 2 spsk Lurpak smør
- 1 tsk Puks Delikatesser Himalaya salt
- Friskkværnet Puks Delikatesser peber mix
- 1/2 dl revet parmesanost
- 1 tsk frisk revet muskat nød
- 1,5 dl mælk
- 2 spsk hvedemel
- 1/2 dl revet parmesanost
- Puks Delikatesser chipotle pulver
Først skæres majsen af kolben.
Tag en kasserolle kom fløde, sukker, smør, salt, peber og så majs kernerne i.
Lad det koge i en 8-9 minutter.
Kom parmesanosten i og rør rundt.
Pisk mælk og hvedemel sammen og tilsæt det langsomt til sovsen mens du rører, alt efter hvilken konsistens du ønsker, jeg kan godt lide den godt tyk så den kan hænge på kødet.
Håber i bliver lige så tilfredse med den som jeg blev.
Skål og velbekomme.