Elsker du også low’n slow tilberedning? Så er du nød til at prøve Butcher paper.
Ved at indpakke kødet i Butcher Paper, undgår du at det tørrer ud, uanset om du griller ribs, pulled pork eller boston butt så bliver det lækkert mørt og saftigt.
Det hjælper med at sørge for en konstant temperatur indeni, fordi det ikke reflekterer varme som aluminiumsfolie gør.
De naturlige fibre i papiret lader kødet ånde og bibeholder en sprød skorpe.
En rulle er ca 46cm X 53 meter. og er fødevaregodkendt.
Gode bløde handsker der tillader dig at have føling med dit grillværktøj, de har en god længde og selv på min tykke underarm dækker den 15 cm fra håndroden og op af armen.
De er lavet i Aramid fibre, bommuld og silikone.
Ifølge leverandøren kan de holde disse tider i brug:
100 grader i 55-65 sekunder
250 grader i 20-25 sekunder
350 grader i 15-20 sekunder
500 grader i 10-15 sekunder
800 grader i 5-10 sekunder.
Men jeg har ikke testet det hele så pas nu på fingrene, jeg kan dog snilt tage en støbejerns pande af en 400 grader varm grill og sætte den på bordet uden at brænde nallerne, men det begynder at blive godt varmt.
Fine spyd lavet i rustfrit stål og en smart løsning der nemt lader dig fjerne maden på spydet, der er nemlig et lille hoved øverst som kan glide frem og tilbage på spydet og den bliver stoppet inden den ryger af spydet samt den låser sig fast i toppen så den aldrig kommer i vejen mens til kommer fyld på spydet.
De kommer i en opbevarings pose og der er 6 spyd i en pose.