Giver dig den unikke smag af Mexico til alt dit kød, fjerkræ, skaldyr og grøntsager. Perfekt på tacos, drysset på majskolber, i frikadeller og som tør rub til kyllingevinger
Elsker du også low’n slow tilberedning? Så er du nød til at prøve Butcher paper.
Ved at indpakke kødet i Butcher Paper, undgår du at det tørrer ud, uanset om du griller ribs, pulled pork eller boston butt så bliver det lækkert mørt og saftigt.
Det hjælper med at sørge for en konstant temperatur indeni, fordi det ikke reflekterer varme som aluminiumsfolie gør.
De naturlige fibre i papiret lader kødet ånde og bibeholder en sprød skorpe.
En rulle er ca 46cm X 53 meter. og er fødevaregodkendt.
Gode bløde handsker der tillader dig at have føling med dit grillværktøj, de har en god længde og selv på min tykke underarm dækker den 15 cm fra håndroden og op af armen.
De er lavet i Aramid fibre, bommuld og silikone.
Ifølge leverandøren kan de holde disse tider i brug:
100 grader i 55-65 sekunder
250 grader i 20-25 sekunder
350 grader i 15-20 sekunder
500 grader i 10-15 sekunder
800 grader i 5-10 sekunder.
Men jeg har ikke testet det hele så pas nu på fingrene, jeg kan dog snilt tage en støbejerns pande af en 400 grader varm grill og sætte den på bordet uden at brænde nallerne, men det begynder at blive godt varmt.
Den hemmelige ingrediens, der bringer en vidunderlig vifte af smag, hvidløg, urter osv. til dit køkken.
Gnid den på kød, fjerkræ eller fisk.
Eller bland med olivenolie, eddike og et skvis citron for en perfekt afsluttende kold sauce.
Personligt elsker jeg den som tilbehør til flap meat eller en rosa culotte steg, men den spiller også til en krogmodnet skaft kotelet. Den er perfekt til tacos.